.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
Videokuvaus Valokuvaus Mainonta Internet Mobiili Matkailu Tauno Kohonen
 
Kuva-arkisto

Kuva-arkisto auttaa esittelemään tuotteita ja palveluja samalla kun sen kautta voidaan tilata kuvia. Kuva-arkisto sopii kunnille, museoille, yrityksille ja eri organisaatioille, joiden kuvia joudutaan käyttämään useissa eri kohteissa. Kuvien selailu voi olla avointa tai selailu voidaan tehdä tilattavan tunnuksen ja salasanan kautta.

Kuva-arkisto on monen käyttäjän internet-kuva-arkisto, johon voi lisätä ja poistaa kuvia. Kuva-arkisto on sopiva kaikille organisaatioille koosta riippumatta. Sitä on helppo ylläpitää, kuvakansioiden ja kuvien lisääminen ja poistaminen on helppoa.

Kuva-arkistosta on mahdollista tilata kuvia eri käyttötarkoituksiin. Kuvamyynti laskutetaan erikseen. Kuvien katselutiedot ja kävijätiedot jäävät muistiin ja niitä on mahdollista selata tarpeen mukaan.

Mallina jo vuosia toimineesta kuva-arkistosta Rapid Riverin kuva-arkisto www.rapidriver.fi/kuva-arkisto

Verkkolehti

Kuva-arkisto voidaan toteuttaa erillisenä, ja se voidaan liittää verkkojulkaisuihin. Esimerkkinä on Pohjois-Pohjnamaan matkailulehti osoitteessa http://issuu.com/rapidriver/docs/oulu_region_travel_guide/1. Samassa yhteydessä on uudesta Oulusta esillä eri albumeissa 2500 kuvaa.

In English    © Rapid River 2015