.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
Videokuvaus Valokuvaus Mainonta Internet Mobiili Matkailu Tauno Kohonen
 

Matkailuprojektit

Rapid River konsultoi ja toteuttaa projekteja, joiden keskeinen sisältö on alueiden, yritysten tai tuotteiden markkinointi. Projektien osana ovat valokuvat ja niiden hyväksikäyttö markkinoinnissa.

Esimerkkeinä mainittakoon seuraavia matkailuprojekteja:

"Erämaa keskellä Suomea", 1992-1994. Tehtävänä tunnetun matkailualueen, Rokuan ja Oulujärven matkailun kehittämistyö, koulutus, tuotteistaminen, markkinointi ja myynti sekä yritysten verkottuminen. Projektin aikana valmistui aluetta esittelevät laajat ja arvostetut esitteet.

"Vihreät jokilaaksot", 1995-1996. Tehtävänä maaseutumatkailun kehittäminen Kalajoki- ja Pyhäjokilaaksoissa. Projektin aikana valmistui 42 kuntaa ja sataa matkailuyritystä esittelevä materiaali, kolmen läänin alueelta.

"Kairanmaan ekometsä", 1996-1997. Tehtävänä metsämatkailukeskuksen rakentaminen Siikalatvan seutukunnassa.

Kiiminkijoen markkinointi, 1999-2000. Tehtävänä Kiiminkijoen markkinointi, mukana oli kymmeniä matkailuyrityksiä. Projektin aikana valmistettiin Internet-sivut.

"Koillis-Suomi ja itäraja tunnetuksi", 2001-2003. Tehtävänä Koillis-Suomen (Kuusamo, Taivalkoski, Posio ja Salla) ja Venäjän puolella olevan Karjalan tasavallan alueen markkinointimateriaalin tuottaminen ja levittäminen. Mukana kaikki alueen suurimmat yritykset. Projektin aikana valmistui kansainvälinen aikakauslehti, verkkojulkaisu ja internetgalleria sekä kansainvälisesti palkittu DVD-esitys ja multimediaesitys.
Lue lehti

Kuusamo-Lapland -matkailun kansainvälistymisprojekti 2006. Projektissa oli mukana Kuusamon, Sallan ja Posion sekä Taivalkosken matkailuyrityksiä. Kansainvälistä markkinointia varten kuvattiin tuhansia kuvia kaikilla käyttöoikeuksilla. Osa kuvamateriaalista on esillä tässä linkissä.


Heinäveden kunnan matkailumateriaalin tuottaminen 2006 ja 2007. Tehtävänä oli Heinäveden kunnan 32-sivuisen matkailuesitteen tekeminen kuudella eri kielellä. Samaan aikaan valmistettiin Heinäveden matkailun esittelemiseksi INFOpalvelu kunnan internetsivuille.

Metsähallituksen ja Skellefteån kunnan toteuttama Boundless Bothnian Bay -projekti, jota rajoitti Perämeren aluella olevat kunnat ja organisaatiot. Projektin aikana kuvattiin Perämeren venesatamat ja veneilykohteet. Kuvista valmistettiin 216 sivuinen kohdekirja, jossa Perämeri esiteltiin monipuolisesti. Kohdekirja löytyy osoitteesta www.rapidriver.fi/BBB

Kansainvälinen matkailu

Rapid River kuvaa eri maiden luontokohteissa muun muassa kulttuuria, maisemia, ihmisiä, retkeilyä sekä muita luontoaktiviteettejä. Matkailuosaaminen perustuu eri maihin suuntautuneisiin kuvausmatkoihin ja matkaoppaana toimimiseen. Konsultoimme yrityksiä hyödyntämään hyväksi havaittuja trendejä luontomatkailussa.

Vuonna 2013 valmistui Perämeren alueen veneilykohteita esittelevä nettikirja Ruotsin Skellefteåstä Kokkolaan. Perämeren luonto on monipuolista. Maankohoaminen on tehnyt Suomen puoleisesta rannasta matalan, mutta Ruotsin puolella rannikko on kallioiden ja kalliosaarten reunustama. Kirjassa kuvattiin ja esiteltiin testein 181 erilaista veneilykohdetta ja -satamaa molempien maiden alueella.

Venäjän Karjalan puolella on tehty useita kymmeniä kuvausmatkoja, joista esittely löytyy Rapid Riverin kuva-arkistosta osoitteesta http://www.rapidriver.fi/kuva-arkisto/sub.php?category=6

Esimerkit kansainvälisistä kuvauskohteista löytyvät näyttelyt kohdasta ja kuva-arkistosta kansiosta Kiina ja Ulkomaat.
www.rapidriver.fi/kuva-arkisto


In English    © Rapid River 2015