.:Etusivulle                
KUVA-ARKISTO KIRJAT KALENTERIT VIDEOT NÄYTTELYT GALLERIA YRITYS  
Videokuvaus Valokuvaus Mainonta Internet Mobiili Matkailu Tauno Kohonen
 
Rapid Riverin kuva-arkistosta löytyy luontoa, maaseutua ja matkailua. Kuvat on otettu Pohjois-Suomesta, Lapista, Pohjanmaalta ja Itä-Suomesta Saimaan alueelta.

Venäjällä kuvauskohteina ovat Karjala, Siperian Kamtsatkan niemimaa ja Altain vuoristo. Aasian kuvissa esiintyvät Intia ja sen Himalaja. Euroopassa otetut kuva-arkiston kuvat ovat lähinnä Välimeren maista, luonto- ja kaupunkikohteista.

Kuva-arkiston toimintakuvat ovat retkeily-, kalastus-, melonta-, kumilautta-, koiravaljakko-, moottorikelkka- ja hiihtokuvia eli kaikkea sitä, mitä luonnossa voi tehdä. Maanviljely, metsätalous, maaseudun ihmiset, yritykset ja tuotteet ovat osa lähellä luontoa tapahtuvaa elämää ja myös mukana kuva-arkistossa.

Tilattavat kuvaukset

Rapid River tekee tilauskuvauksia Suomessa ja ulkomailla. Kuvaukset tehdään tunti-, päivä- tai projektikohtaisella korvauksella. Kustannuksiin lasketaan erikseen kuvauskulut sekä matka- ja majoituskulut.

Kuva-arkistolla on hyvät yhteydet muihin valokuvaajiin, luonnossa toimiviin yrittäjiin ja matkailuyrityksiin eri puolilla Suomea.

Asiakkaita:

Finnair
Metsähallitus
StoraEnso
M-Real
Rautaruukki
Suomen Metsäteollisuus Ry
Ulkoasiainministeriö
Outokumpu Oyj
Intersport
Kesko
MEK
Holiday Club
Kuusamon kaupunki
Rukakeskus Oy
Rukapalvelu Oy
Pölkky Oy
Oulun kaupunki
Oulun yliopisto
Sampo
Osuuspankki/OKO
Sato-rakennuttajat Oy
Nethawk Oy
Burde kustannus Oy
Ajasto Oy

ja useat muut yritykset, mainostoimistot ja kunnat,
sekä sanoma- ja aikakausilehdet Suomessa ja ulkomailla.


In English    © Rapid River 2015